Patisserie & fototaarten

Bestel tijdig je patisserie of fototaart

Is er iemand jarig? Of wil je een andere bijzondere gelegenheid vieren? Een verrukkelijke traktatie is dan absoluut een meerwaarde. Bestel tijdig patisserie of een fototaart bij Bakkerij Okoro, want onze orders komen aan de lopende band binnen! Themataarten bakken we niet meer. Wel maken we bijvoorbeeld:

Als je telefonisch een taart bestelt die je dezelfde dag nog wil komen ophalen, kan dat enkel als we die in voorraad hebben. We willen die dan gerust voor jou aan de kant houden. Bestel je voor 21.00 uur via onze webshop? Dan staat je bestelling ’s anderdaags klaar.

Voor beide bestelwijzen geldt dat je biscuittaarten en fototaarten een kleine week op voorhand dient te bestellen. Let er wel op dat onze bakkerij op dinsdag en woensdag gesloten is.

Ovenvers brood of feestelijk gebak op bestelling afhalen?

Plaats je order in onze webshop!

various chocolate pralines

Zin in pralines, koekjes of snoep?

Naast onze patisserie verkopen we chocoladebonbons, koekjes, snoep en ander lekkers. Een deel van die producten maken we zelf. Naargelang het seizoen rekenen we op onze vaste leveranciers voor specifieke zoetigheden:

Heb je nog niks besteld, maar wil je jezelf ervan verzekeren dat we jouw favoriete gebak of delicatesse in huis hebben? Laat ons iets weten en wij vertellen je met plezier meer over ons huidige assortiment.

Coffee beans on wood background